Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

1. Modalitati de plata

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în
condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele
VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod
CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează
datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată
către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de
schimb al băncii dumneavoastră.

 

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe
extrasul de cont cu numele IngaValerie

 

 

2. Termeni de livrare

Pentru comenzile de pe teritoriul Romaniei, transportul este gratuit.

Timp de procesare comanda 48h.

Timp primire comanda 4-5 zile lucratoare.

3. Returnări

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Puteti  returna produsele achizitionate de la www.ingavalerie.com in termen de 14 zile de la primirea lor.

Rambursarea valorii unei comenzi se face atunci cand urmatoarele conditii au fost indeplinite in totalitate:

  • – produsele nu trebuie sa fi fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate;
  • – eticheta de identificare trebuie sa fie inca atasata produselor, acestea sa fie neutilizate, in ambalajul original, si cu toate documentele originale.

Va reamintim sa probati produsul fara sa-i scoateti eticheta, deoarece CIA COUTURE SRL  nu accepta returnarea produselor decat in cazul in care acestea sunt in aceeasi stare in care au fost livrate la dumneavoastra.

Pentru a putea returna un produs, este necesar sa ne anuntati in prealabil prin e-mail sau prin telefon. Produsul trebuie sa ajunga la depozitul nostru de pe Bd. Unirii,Nr. 20,Bl 5B+5C,Parter,Sector 4,040107 , București in termen de 14 zile de la data la care ati primit comanda. Daca returnati mai multe produse din aceeasi comanda, acestea trebuie sa fie trimise intr-un singur colet: www.ingavalerie.com nu poate accepta colete multiple pentru o singura comanda inregistrata. Recomandăm ca livrarea să se facă cu acelasi curier utilizat de noi (TNT), taxele de transport fiind suportate integral de dumneavoastra. Returul este obligatoriu sa fie trimis cu optiunea VERIFICARE COLET.

CIA COUTURE SRL nu este obligata sa plateasca pentru orice colet trimis la adresa sa. Daca una dintre aceste conditii nu este indeplinita, www.ingavalerie.com  nu va accepta rambursarea si coletul va fi trimis inapoi iar taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra. Dupa ce am primit coletul de la dumneavoastra si am verificat ca toate conditiile sa fie indeplinite, veti primi un e-mail care sa confirme ca rambursarea dumneavoastra a fost acceptata. Timpul de rambursare poate depinde acolo unde este cazul de politicile companiei unde aveti cardul de credit sau cardul de debit, dar nu va depasi 30 de zile de la data returnarii. Contravaloarea rambursului se va face prin virament bancar si NUMAI in contul persoanei care a plasat comanda.

Puteti schimba produsele achizitionate de la www.ingavalerie.com  in termen de 14 zile de la primirea lor. Un produs poate fi schimbat doar o singura data. Dupa ce am primit coletul de la dumneavoastra si am verificat ca toate conditiile sa fie indeplinite, veti fi contactat pentru a confirma ca schimbarea produsului dumneavoastra a fost acceptata.

In cazul in care alegeti sa schimbati un produs cu un alt model care are o diferenta de pret in comparatie cu cel precedent, va trebui sa ne contactați in prealabil pentru a stabili metoda de plata sau metoda de restituire. Timpul de schimbare a produsului nu va depasi 30 de zile de la data returnarii.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

ro_RO
0