INFORMATII RETUR

Informații retur

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0774 663 536 sau să ne scrieți un e-mail la adresa: comenzi@ingavalerie.com, pentru a identifica cea mai bună cale de soluționare a acestora.

Produsele cumpărate pot fi returnate în starea în care au fost primite, fără să fi fost folosite, purtate, spălate sau deteriorate, în ambalajul original și cu documentele originale atașate comenzii inițiale, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Vă reamintim să probați produsul fără să-i scoateți eticheta, deoarece CIA COUTURE SRL nu acceptă returnarea produselor decât în cazul în care acestea sunt în aceeași stare în care au fost livrate la dumneavoastră. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a mărfii (transport marfă) vor fi suportate în totalitate de cumpărător, iar returnarea produselor se va face folosind serviciul de curierat.

Adresa de primire a produselor returnate:

Fashion Boutique Inga Valerie

Adresa : Office Center, str. Nerva Traian, nr. 3, etaj 11, sector 3, București

Tel : 0774 663 536 ; Program Luni – Vineri: 09:00 – 16:00

Returul produselor cumpărate de pe www.ingavalerie.com se poate face în termen de 14 zile de la data la care ați primit comanda. Dacă returnați mai multe produse din aceeași comandă, acestea trebuie să fie trimise într-un singur colet. www.ingavalerie.com nu poate accepta colete multiple pentru o singură comandă înregistrată. Returul este obligatoriu să fie trimis cu opțiunea VERIFICARE COLET.

CIA COUTURE SRL nu este obligată să plătească pentru orice colet trimis la adresa sa. Dacă una dintre aceste condiții nu este îndeplinită, www.ingavalerie.com nu va accepta rambursarea și coletul va fi trimis înapoi, iar taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră. După ce am primit coletul de la dumneavoastră și am verificat ca toate condițiile să fie îndeplinite, veți primi un e-mail care să confirme că rambursarea dumneavoastră a fost acceptată. Timpul de rambursare poate depinde acolo unde este cazul de politicile companiei unde aveți cardul de credit sau cardul de debit, dar nu va depăși 30 de zile de la data returnării. Contravaloarea rambursului se va face prin virament bancar și NUMAI în contul persoanei care a plasat comanda.

Puteți schimba produsele achiziționate de la www.ingavalerie.com în termen de 14 zile de la primirea lor. Un produs poate fi schimbat doar o singură dată. Dupa ce am primit coletul de la dumneavoastră și am verificat ca toate condițiile să fie îndeplinite, veți fi contactat pentru a confirma că schimbarea produsului dumneavoastră a fost acceptată.

În cazul în care alegeți să schimbați un produs cu un alt model care are o diferență de preț în comparație cu cel precedent, va trebui să ne contactați în prealabil pentru a stabili metoda de plată sau metoda de restituire. Timpul de schimbare a produsului nu va depăși 30 de zile de la data returnării.

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

ro_RO
0