RETRAGERE

Dreptul de retragere din contract

Consumatorul se va putea retrage din contract, respectiv va putea returna un produs sau renunța la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice de la semnarea acestuia, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care consumatorul intră în posesia fizică a produsului comandat.

Pentru retragerea din contract, îți punem la dispoziție următoarele metode:

prin intermediul website-ului, secțiunea Informații Retur;
poți printa și completa următorul document: (DESCARCĂ FORMULAR);

formularul îl puteți scana și trimite la adresa de e-mail: comenzi@ingavalerie.com.
Îți recomandăm să incluzi numărul comenzii sau numărul facturii, precum și numărul contului bancar (precizând și numele titularului) către care urmează să se efectueze rambursarea. Conform legii, este nevoie de o declarație clară a retragerii tale din contractul de achiziție în cauză.

Efecte ale retragerii din contract

În urma retragerii din contract, îți vom rambursa totalul plăților efectuate, fără a depăși data scadentă și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile calendaristice de la data în care am fost informați asupra deciziei de a te retrage din contract. Rambursarea se va realiza prin intermediul transferului bancar.

Ne rezervăm dreptul de a amâna rambursarea până la data recepționării produselor care au făcut obiectul vanzarii.

Costurile directe legate de returnarea produselor vor fi suportate de către cumpărător.

În plus, consumatorul este responsabil și de costurile suplimentare pe care le implică un alt tip de livrare decât cea folosită de www.ingavalerie.com;

În ceea ce privește transferul riscurilor, consumatorul preia riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor când a dobândit posesia fizică a acestora. În mod excepțional, riscurile sunt transferate consumatorului la momentul livrării produselor către transportatorul ales de acesta.

ro_RO
0