Voucher Cadou

Informații generale

 Voucherele pot avea orice valoare în lei și se pot comanda prin email la comenzi@ingavalerie.com sau telefonic la nr. 0774 663 536. Noi le vom trimite prin curier la adresa menționată de către beneficiar.

De asemenea voucherele se pot comanda și ridica din Fashion Boutique Inga Valerie situat pe bd. Unirii nr. 20, bl 5B+5C, parter, sector 4, București.

Prin intermediul voucherelor puteți achiziționa orice produs din magazinul nostru fizic și online, inclusiv produsele aflate în promoție.

La achiziționarea gift voucherelor nu se pot folosi bonuri cadou sau alte vouchere, acestea se achită doar cu numerar sau prin card bancar.

Contravaloarea voucherului nu poate fi restituită. În cazul în care contravaloarea produsului este mai mică decât cea a voucherului, nu se va da rest.

SC CIA COUTURE SRL își rezervă dreptul de a modifica regulile de utilizare a voucherului, acestea urmând a fi comunicate în scris pe site-ul oficial, www.ingavalerie.com,  cu cel puțin 24 ore de la intrarea lor în vigoare.

Deteriorare, schimb și pierdere

În cazul deteriorării, voucherele se pot schimba doar prezentând bonul fiscal care să conțină seria numerică a voucherului achiziționat. Voucherele deteriorate se vor accepta în magazin până la data de 31 decembrie 2020.

SC CIA COUTURE SRL nu își asumă responsabilitatea restituirii/achitării contravalorii unui voucher pierdut sau înstrăinat de către client.

Valabilitate

Fiecare voucher are înscrisă propria serie numerică și au ca termen de valabilitate 31 decembrie 2020.

ro_RO
0